lauantai 18. marraskuuta 2017

Timantti

TIMANTTI


Annetaan niille ihmisille kenen syvin jyvitys on tai joka lähes on Pyyteetön -Vilpitön, tarkistellessa luonnetta Korkeimman Valon lähteessä.
Timantti annetaan useimmiten myös ihmisen Vilpittömyyden sekä Pyyteettömyyden suojaksi. Usein maaplaneetan kirjava elämä sekä kirjoituset luettujen sekä kuultujen sanojen lisäksi vievät ihmisen etupaneelia harhaan. Kuitenkin on katsottu Korkeimman Valon säteestä, että ihminen on uniikki, erityinen sekä ainutlaatuinen. Timantti siis tallentaa ihmisen maaplaneetan liekkiä, ja on ihmisen omaleimaisuuden tukipilari. Elämän harhaisuudesta, tai väärän tien vallinnasta ei Timanttia rangaista, vaan Timantilla on aina oma paikka kuolemanjälkeisessä elämässä.
Monesti kasvatus, sekä koulutusmassa viettää ihmistä väärälle polulle, eli tielle.
Timantti on Suuri Valon kunnianosoitus ihmisyyden luontaiselle luonteelle, jonka kauneus on totuudessa välkehtivää puhdasta Rakkauden Valoa.
Tämän Valo on omaa, ja sitä tulee varjella "kateellisten" panettelulta.
Timanttinen ihminen on useimmiten kutsumamme "kuoleman puolella" kokonaisuus, vahva, Itsenäinen sekä oman Tiensä Valon suojassa kulkeva.
Monesti tämä Timanttinen Valo muistuttaa maaplaneetan kulkijaa, siitä Totuudesta, minkä Ihminen Itse on Itsellensä lunastanut

Toin tämän tiedon itseni mukana salaisten kansioiden sallimasta kirjan totuuden puhalluksesta. Minulla on siis lupa kirjoittaa ja julkis...