sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Välitasoa ja Sinqraa


Sinqraa ja Välitasoa...................
päivitetty 19.9.2016 kello 1.17


Välitaso on maan ilmakehässä sijaitseva tietoisuus, jossa eri uskontokunnilla on oma niin kutsuttu pysäkki -tunneli tai aikavyyhti.

Ihminen on tasolla hivenen kuin unenmaailmassa. Painotan sanaa hivenen, koska se osa mikä meistä siellä on, on kuitenkin osa elämämme anatomian kokonaisuutta.
Välitasoja on useita, on vanhanaikaisia sekä nykypäivän tarvetta vastaavia tietoisuuksia.
Suurin osa Suomen Itseensä uskovien, ateistien sekä uskonnottomien välitason tietoisuuksista on suojattu muilta uskontokunnilta. Ihminen on Vapaa toteuttamaan itseään, itsensä tahdittamalla askelmalla.
Välitaso maaplaneetalle syntyi aikojen alussa, jolloin ihmisyyttä tuettiin ihmisyyden ensiaskeleilla. Tämän jälkeen syntyivät uskontokunnat, ja heidän Jumalansa. Oli uskontoja, joiden mielestä heidän Jumalan Valo oli yksi ja ainut oikea yhteys kokonaisuuteen. Sodat välitasolla sekä maaplaneetalla saavuttivat useamman uhrin, sekä verisen hautakammion. Sinqran Isä ja Äiti tuohon aikaan, jättivät Maan Maalle. Rakkaus ja Valo eivät koskaan uhraa, tai saata ketään omaan tahtoon.  
Maa loi itseään itsensä yhteydessä, Maan Äidin todistaessa Verisiä sotia eri puolella maaplaneettaa. Maan Äiti ihmetteli, mikä Jumaluus kidutti ihmistä kääntymään omaa totuutta Vastaan. Maan Äiti todisti, miten ihminen käytti oman näköistä Jumalan nimeä kilpenään, ja suojanaan suorittaen julmia verisiä tekojaan ihmiskunnan keskuudessa.
Välitasoja vahvistettiin, ja ihmisiä pudotettiin alemmalle tasolle,maaplaneetan tietoisuuden yhteyteen. Sinqran isä ei halunnut tyttären edes tietävän maaplaneetan julmuuksista, sekä ihmisten keksimistä vitsauksista.
Sinqra kehittyi täyteen mittaan, ja isä suojeli äidin tavoin vahvemmin tytärtään, joka valollaan edusti sellaista Vilpitöntä Rakkautta, mistä ihmiset Jumala nimeä käyttivät.
Sinqran isä kysyi tyttäreltään, mihin uskosi lujittuu, johon Sinqra Vastasi; Itseeni. Lunastaen oman Pohjolan, jonne hän kaavoitti vapaan suojatun yhteyden ihmiseen itseensä. Ihminen luottakoon omaan totuuteensa, löytää hän totuudessa itsensä kaikkialta. Ihmisyyden kaavoitus edustaa äärettömyyttä, koska äärettömyys maaplaneetan synnyin ajoilla oli paikalla.
Sinqra jumaloi luontoa, ja luonnetta. Sinqra jalustaa aidon luonteen totuudella, ilman pyrkimystä. Sinqra tuotti jokaiselle kansalaiselleen kiven muotoisen sisään puhalletun Timantin. Mystinen Kivi sai alkunsa totuudesta, jossa ihminen on aina itsensä Suurin Näkemys. Timantin Valo himmenee, mikäli ihminen kulkee valheessa. Totuudessa sen säde vahvistaa ihmisen eri kerroksia.
Sinqran Timantti hioutuu ihmisen persoonan, olemassa olon yhteydessä Totuuteen. Ihmisen ei tarvitse olla pyhimys tai lähellä vilpitöntä rakkautta ollakseen Timantti. Sinqran mukaan ihminen on hyvä sellaisena, kun hän totuudessa on. Valheellinen rakkaus on isompi särö kivessä, kuin totuudessa kulkevan pedon peili.
Totuus on tärkein ja kunnioitetuin pokaali kuolemanpuolella tai välitasolla. Vanhojen veristen sotien tiimoilta, välitasot sekä pysäkit portitettiin valheellisten valkoisten rakkauksien varalta. Sotien aikoina, välitasojen ollessa avonaisempia, ihminen oppi verhoamaan Valheensa Valkoisen Rakkauden pukuun. Nämä niin kutsutut valkoisen harhan Saatelmat kiduttivat ja tappoivat monia ihmisiä eri tietoisuuksien tasoista. Saatelmat valtasivat puhdasta aluetta itselleen aiheuttaen useita sairauksia maan kaavoituksiin. Valkoiset Saatelmat myös yrittävät hallita alueita, sekä Vallata ihmismieltä.
Tämän johdosta Sinqra tuotti oman Maansa yhteyteen Suuren portin, jonne vain Totuudessa Itsensä kanssa elävä löytää.
Sinqran kaavoituksissakin, on totuuden yhteys itsestä itseen. Itsensä kanssa harhassa tai valheessa kulkeva on raaka, epäkypsä tai jopa pahimmassa tapauksessa mätäpaise. Ei heille voi antaa kulkuoikeutta, tai valoa, koska lapsuuden ensiaskeleet syntymäajoissa on suojeltu hänen maansa yhteyteen. Sinqra ei vaaranna yhdenkään elävän tai kuolleen tai syntyvän lapsen oikeutta elää Vapaana.
Toisin sanoen, totuus johdattaa Itsensä yhteyteen ja harha viettää vieraan viekkauden vietäväksi.
Nykypäivänä näin vuonna 2016, jäi pelkästään Uudenmaan läänissä usea mätäpaise kiinni välitasolla. Ihminen on käyttänyt hyväkseen, tai edukseen toteuttamiaan eri uskontokuntien symbolisia riittejä. Usea on eri tien yhteyksissä uskonut ja ei uskonut.
Tällä hetkellä Valtaa tavoittelevat riekkujat pistetään liekaan yhteisin voimin. Samalla myös tuotetaan eri uskontokunnille omat tilat.
Minäkin Shamaanina lopettelen välitason ihmisten auttamisia, koska ihminen on ihminen. Ihminen totuudessa ei usko Jumalaan, ja samalla totuuden henkäyksellä hän uskoo viimeiseen henkäykseen Jumalan läsnä oloon. Usko ei ole saatavuus, vaan totuus sisäisestä olemassa olosta.
********************************************************************
Suomeen on saapunut v. 2016 myös Sinqran lisäksi Luonnon Korkeimman Tietoisuuden Valtias. Sinqran Korkein Valon säde on tällä hetkellä Uudenmaan läänissä.
Sinqran Korkein Tietoisuus edustaa Sallivuutta, Ymmärrystä, Vilpitöntä Rakkautta sekä Totuutta. Sinqran Korkeimman Tietoisuus valo on kuin Timantti, joka sädehtii ymmärryksen valossa.
Sinqran toiveesta esitän myös tämän Totuuden:
Sinqran Maan Tietoisuudessa ei ole Kristallitietoisuutta tai Kristustietoisuutta. Sinqran Maan yhteydessä on ” Timantin Valo”. The diamond light.
Luonnon Korkein Tietoisuus myös ilmaisi tahtonsa Totuuden tekstiin. Luonnon Korkeimmalla Tietoisuudella ei ole käytössä sanoja Kristalli- tai Kristustietoisuus.
He toivat tämän tiedoksi sen totuuden tähden, että ihminen sekä lukija ymmärtävät, mikäli rikkoo oman Sinettinsä totuutta tietämättään puhumalla väärästä yhteydestä Sanan pitävyyteen sekä vahvuuteen. Sanalla on erittäin Suuri merkitys Suomessa.
Maan Äiti ei käytä etuliitteissään nimiä Kristalli tai Kristus. Maan äidin toteamana, Ihminen on syntynyt luontoon, omatessaan itsessään omaleimaisen luonteen. Luonto on Rakkaus Luontona. Ihmisen pyrkiessä käytöksellään tai ajatuksellaan yliMestariksi, unohtaa tämä usein Totuuden luontonsa. Ilman Totuutta, elämää siivittää harha.
Kerroin jossain kirjoituksissani, että suomeen on saapunut korkein voima. Tämä tarkoittaa ymmärrykseni mukaan Yhdistyneitä uskontokuntia, joiden pääkruunu on uskonnoton, eli edustaa Sinqran Maan Totuuden Kruunun Suurinta YliSilmää.
Sinqran Maan Timantti….
Sinqra syntyi, ja hänen kaavoitustaan tarkisteltiin läpivalaisuna. Ensin ei havaittu minkäänlaista kaavoitusta, ainoastaan kirkas läpinäkyvä symbolisesti timantin kaltainen muoto. Perästä syntymäajan todettiin, että aito elämän ensimmäinen Silmä oli sen alkuperämuodon Sinqran läheisyyteen toimittanut. Oliko Timantti alun perin Timantti, ei ollut. Se oli pikemmin pikimusta epämääräinen kivi, joka ajan myötä hioutui sekä puhdistui kirkkaaksi valoksi. Mystinen ”kivi” omaa sisin peräistä voimaa sekä taikaa. Kivi punnitsee, analysoi ja tekee yhtälöitä luonteesta. Kivi tavalla tai toisella on luonnetestin lisäksi tahdonvoiman edustaja, ja vastaa testaajalle kysymykseen ”Millainen Minä Olen” sekä ”Mihin Uskon”.
Ihmisyyden liimapinta on persoonallinen. Yksilön liimapintaan on taltioitunut tai siihen taltioituu ihmisyyden Usko. Kaavoitukseen tulee jokaiselle tämä liimapinta, myös kansallisuusleimoihin taottuina. Kaavoituksen liimapinta imee ihmisen uskon, juuri siten kuten uskonto on sen kaavoitukseensa määritellyt.
Sinqralla ei siis alun perin pystytty havainnoimaan kaavoitusta, timantti löytyi ja vesilähde. Aluksi Sinqraa kutsuttiin ”Olla Kokonainen”. Aikojen päähän selvisi, että Sinqralla on kyky olla kaikkea, mitä maailmankaikkeudesta löytyy. Suurin Sinqran olla-muodoista on kuitenkin Seitti – Kruunu – Silmä – Energia- Valo-Värähtely – Tunne- Omatunto.
Sinqra teetti Mystiset kivet kansalaisilleen. Mystisyys oli hänen Korkeutensa näkemyksen mukaan erittäin Mystistä, koska kukaan ei vielä ollut kirjoittanut hänestä Suurelle yleisölle, eli Pohjolan kansakunnalle. Ihminen sai siis kehittyä eri vuosisadoissa itsensä näköiseksi luomiskertomukseksi.
Sinqran Pohjolassa on muutamia satoja joiden Mystinen Kivi, on saanut uutta värähtelytaajuutta sekä valkeutta ympärilleen. Ken muistakoon, jokaisen Mystinen Kivi, on ihmisen omaa Omaisuutta. Ihminen siis Itse tekee työtä Itsensä eteen, jolloin hänen Korkeutensa Sinqran usko Sinetöityy Totuuteen eli Itseensä, aivan kuten Itseensä Uskovien ihmisten.
******************************************************************
Timantti sijaitsee ihmisen anatomiassa tunnetietoisuuden yhteydessä. Timantti vahvistaa, selkeyttää sekä sisuunnuttaa itsensä. Timantti on ihmisen ydin taajuus, jossa ihminen on kokonainen maaplaneetan ajatuskannasta asiaa tarkisteltaessa. Timantti sitoo ihmistä itsensä yhteyteen, ja ehkäisee tahatonta hajontaa. Hajonta tarkoittaa sitä, että ihmisen ollessa stressaantunut, käydessä ylikierroksilla tai kohdatessaan järkytyksen, ei hajonta tapahdu mielen tai tunnetaajuuden tasolla. Timantin suurin merkitys, on suojella tunnetaajuuden lisäksi mielen kammioita. Mieli on siis ihmistä ylläpitävä/tukeva toimija.
Timantin Valon Mystinen voima näkyy omistajansa Silmistä. Timantin Valo vahvistaa Silmien ominaista väriä, tai kiinnittää huomion Silmien värivivahteen vahvimpaan totuuteen. Timantti on väritöntä, ja symbolisoi ihmisen arvokasta Jalokivimäistä olemassa oloa. Timantti edustaa suomessa sanana paljolti seuraavia sanoja: Erityinen, Uniikki, harvinainen, omaleimainen, sekä yksilöllinen. Itse suomennan Sanan Timantti,” oman Tiensä kulkija”. Tunnistaa Itsensä massasta, ja pyrkii itsensä luonnon yhteyteen, yhdistäen itsensä Puunsa juureen.
Timantti on aluksi kuin KIVI. Timantiksi kivi jalostuu ihmisen luonteen spontaanisen yhteytyksen tuloksena. Timantin lunastaja, on tavalla tai toisella myös Tietäjä, opettaja sekä opastaja. Timantti elää aina totuudessa. Timantti on analysoija, ja etsii tapahtumille syy-seuraussuhdetta. Timantti ei opeta itseänsä kanavoimaan valhetta, vaan pysyttelee kanavien ulottumattomissa. Timantti käsittelee omaa tunnetaajuuttaan luontaisen aikaviiveen mukaisesti. Timantti kykenee palauttamaan itsensä takaisin lähtöselvitykseen, mikäli katsoo Korkeimmalla Katseellansa valinneensa väärän reitin itsensä yhteyteen.
Yksikään ihminen ei ole ala-arvostettu, vaikka oma kivi ei Timantiksi hioudu maaplaneetan elämän aikana. Kivi ei väkisin, pyrkimyksellä tai opetuksella muutu käskystä tai tahdonvoimasta Timantiksi. Mielestäni on yhtä mielekästä elää kivestä käsin, kuin olla itsensä hioma Timantti. Kivi vielä nauttii niin varauksettomasti elämästä, tutkien elämän jokaista juonenkäännettä ihmeellisenä seikkailuna, kun taas Timantti seuraa elämää kuin suurta tietosanakirjaa. Timantin valo rikastuttaa elämää äärettömyyden koskettaessa ihmisyyttä ja sen hetkistä rajallista tietoisuutta. Timantin kautta itsensä löytävä, on kuitenkin vahva -sisukas sekä omaa totuuttansa arvostava.
Välitasolla Timanttina…………..
Ihmisen Timanttisuus tunnistetaan välitasolla, koska se hohkaa vahvuutta. Usea pyytääkin välitasolla Timantilta apua, opastusta tai tietoja sen alkuperästä. Timantti myös huomataan maaplaneetalla, jos ei muut, niin useimmiten lunastaja itse sen tiedostaa. Timantti on ihmisen ydin persoona, eli se vastaa kysymykseen millainen minä olen totuudessa. Timantti ei siis tunnista puhujan harhaa, tai valhetta tai ympäristön heittämää olettamusta tai lokaa.
Timantti on haluttu, himoittu sekä arvostettu Jalokivi. Suurin osa Välitasolla tiedostetusti hereillä olevista tietää Timantin mahdin sekä voiman. Timantti liitetään usein Vilpittömään Rakkauteen, eli Sinqran Maaperustuksiin. Usea ei valitettavasti tiedä sitä totuutta, että Sinqra ei kykene lunastamaan kuin ne joiden ajatus, sekä persoona perustuu vapauteen sekä itsensä uskomiseen. Jumaluus itsessään on Timantti, ei Sinqra. Timantti on jokaisen oman kansalaisen perustamiskirjoissa huomioitu Totuus ihmisen olemassa olosta. Timanttia ei kykene jäljittämään, vaan Timantti jättää jäljen!
Ne lukijat, jotka tunnustavat itsessään Välitasolla Timantin omistavan Valoineen sekä lunastuksineen, tulee olla erittäin harkintakykyisiä, koska moni uskontokunta hamuaa Valtaa Valon voimin.
Ihmisen harrastaessa maaplaneetan Tietoisuuden yhteydessä useampaa eri symbolista sananavausta omasta näkemyksestään, uskostaan tai totuudestaan, ei Sinqrakaan heitä keskeneräisenä lunasta suojatulle omalle linjalleen.
Sinqran maailmankatsomuksen mukaan Kristalli sekä Kristustietoisuus on eriävät hänen maansa lunastamista SANAN VAHVUUDEN SINETEISTÄ.
Suomen Sana on siitä erityinen, että kaikki Sanat useimmiten vahvistetaan. Kristus sana johdattaa lukijan Kristuksen yhteyteen. Kristalli sana ohjaa Sinqran näkemyksen mukaan, ihmisen talliin, jossa sana KRIS on etuliitteenä. Tällainen Kristallitietoisuus Kruunu on olemassa, mutta se ei ole Sinqran alkuperämaata.
Sinqran Totuuden mukaan ihminen ei voi tavoitella kuin omaa Korkeinta Tietoisuutta, oma Korkein Tietoisuus ei ole Kristallia tai Kristusta. Se Tietoisuus on sen niminen Korkein Tietoisuus, minkä nimen ihminen on kasteessa saanut. Kuolemanpuolella omalle Korkeimmalle Tietoisuudelle voi tehdä itsensä näköisen nimenjuhlan, ja tarkistaa saavuttaako annettu nimi oman elämän kappaleen maaplaneetalla.
Sinqran maassa ei ole yhteistä tietoisuutta, jonne hänen kansakuntansa mielen tai tietoisuuden kautta yhtyy. Sinqran kansakunta yhtyy aina itsestä itseen, itseä ei voi hylätä missään välitietoisuuden tasoilla.
Tasot on juotettu Sanan määrittelemällä oikeusjärjestelmällä. Uskoessasi Kristustietoisuuteen, vie se oman Tietoisuutesi tämän yhteyteen. Uskoessasi Krishnaan, vie tietoisuutesi sinut sinne Krishna uskonnon määrittelemällä kaavalla. Uskoessasi Allahiin, on hänen yhteydessään omat kaavoitukset. Uskoessasi Buddhaan on hän omissa kirjoituksissaan kaavoituksensa tiedoksi tuonut.
Sinqra ymmärtää Sanan Kristalli täten: KR = IV9 (is) on talli
Sinqran Timantti on:
Sisukas, vahva, voimakas, voimaannuttava, Itsensä tunteva ja tiedostava, Rakkaus, kova, Tietäjä, suojelija, määrittelijä, oman tiensä kulkija, ritari, tunnustaja, tekijä ja tuottaja, keksijä, luova, innovatiivinen, laki, elämä, totuus, kokeilija, synnyttäjä, säde, energia
Kuten huomaatte SANOILLA JA SYMBOLEILLA ON ÄÄRETTÖMÄN KORKEA ARVO JOKAISESSA TASOSSA.
Ihminen mielletään valheeksi, mikäli Sana ja Teko eivät yhdisty elämän toiminnassa. Mielestäni tämä on peruja vanhasta aikakaudesta, jolloin ihminen oli sitä mitä hän sanoi tai symbolisesti tuotti.
esim.
Ihminen käy kirkossa, hänet on vihitty kirkossa, hän on käynyt rippikoulun, hän maksaa kirkollisverot ja hän puhuu Kristustietoisuudesta, katsotaan hänen kuuluvan uskoon. Hän ei siis välitasolla mene Sinqran maan yhteyteen, tai Buddhan alueelle. Hän on omalla alueellaan totuudessa siten, kuinka hän maaplaneetalla toimii, puhuu, ja kirjoittaa.
Suomen Uudenmaan välitasolla on ollut monia sotaisia, riitaisia sekä myllerryksiä aiheutuneita yhteenottoja. Tämä on johtunut siitä, että ihmisen löytäessä itsensä on hänen totuuden uskonsa voinut olla Buddha, ja hänet on symbolisen käyttäytymisen vuoksi jaoteltu Kristinuskon yhteyteen. Ihmisen löytäessä totuudessa itsensä hän riitautuu vallitsevan harhan kanssa. Näiltä ihmisiltä sitten kysytään, miksi puheesi, tekosi sekä kirjoituksesi sekä verosi on eriävät uskosi mukaan.
Välitasolla on niin sanottu mielenpysäkki, jossa mieli pauhaa opittua, kuultua sekä ymmärrettyä totuutta elämästä.
Seuraava pysäkki voi olla totuuden pysäkki, jossa valhetta ei suvaita missään määrin. Siellä ihminen onkin juuri sitä, mitä hän totuudessa on.
Mitäs luulette mitä tapahtuu, kuin valhe ja totuus kohtaavat toisensa????

























Toin tämän tiedon itseni mukana salaisten kansioiden sallimasta kirjan totuuden puhalluksesta. Minulla on siis lupa kirjoittaa ja julkis...