sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Hehtaari, ja SEIREENI IHMISYYDEN PUHTAAN YHTYMÄN YHTEYS ITSEYTENSÄ KOKONAISUUTEEN


Toin tämän tiedon itseni mukana salaisten kansioiden sallimasta kirjan totuuden puhalluksesta. Minulla on siis lupa kirjoittaa ja julkistaa kirjoitukseni, mutta sitä ei saa kopioida sivuiltani omaan tarkoitukseen. Totuutta ei saa myöskään sanallisesti vääristellä edunvalvojien vaivoiksi. Kertomuksen voi tulostaa, ja antaa luettavaksi. Totuutta ei voi kuitenkaan vääntää vääräksi.

SEIREENI IHMISYYDEN PUHTAAN YHTYMÄN YHTEYS ITSEYTENSÄ KOKONAISUUTEEN

Charity Seireenien Valtiatar, ja oman vapaan maansa lähteiden Hallitsija juotti nimensä Sanan vaatimalla järjestäytymisluokituksella.

Sanan -haltijan vaatimus tarkoittaa tiivistettynä, että Hallitsijoiden sekä Valtiattarien oli muodostettava nimeen ”hehtaarin lyhenne” (ha). Tämä lyhenne vakioitiin kokonaisuuden käsitteen ymmärrykseen. Eli Koko äärettömyydelle kattaen ihmiselämän juotettiin sekä tiedotettiin ylimenevä taso sekä tietoisuus, jonka koskemattomuuden tuli kattaa kaikki elämisen tasot. Tästä käytettiin myös nimitystä tähditetty ArvoValo. Tämä tarkoittaa sitä, että ha –lyhennettä kantava nimitys on luokiteltu järjestäytymisluokituksessa maan omistajalle sekä sen äärettömyyden ajan hallitsijalle. Lyhenteenä ha- lähimmäismerkitys maaplaneetalla on verrattavissa koko hallitukseen ja rahayksikköön. Kuten huomaatte Suomen sanoissa hallitus sekä raha on luettavissa lyhenne ha. Lyhenteellä on siis samankaltainen vaikutus, kuin esimerkiksi Kuningattarella, Kuninkaalla, Pääministerillä tai Presidentillä. Nimenkannossa on suurin kuilu siinä, ettei järjestäytymisluokituksessa annetun nimen kantajan tarvitse hakea äänienemmistöä päätökselleen. Lyhenteellä ha- on siis suuri Valtikka eli omistusoikeus maatasoonsa. Nimenkantajalle myös sinetöitiin kaiken kattava Valovoimainen tie. Nimenkantajan kävellessä missä tasossa tai tietoisuudessa tahansa, muut kunnioittavat hänen olemassa oloaan. Jokaisella ha- lyhenteen saajalla on aina jotain elämää suurempaa kaivoksissaan. Suurempi ei ole välttämättä ihmissilmissä juuri mitään, mutta tasankojen tuolla puolella voi puhdas vesilähde olla enemmän kuin koko maaplaneetan omistusarvo rahayksikössä.

Miksi ha-lyhenne vakioitiin?
Ihmisen alkuperän syntysija on kansakunnilla monisäkeinen. Maaplaneetalle on syntynyt joitain ihmisiä, joiden alkuperä on syntyjään enemmän kuin kaavoitus, tunnetietoisuus tai saavutettu etu. Lyhennettä käyttävät tunnistetaan oman alkuperän yhteyteen, ja se laajennetaan tiedoksi. Tällä toimenpiteellä Sana vahvisti suojeluksen oman kansakuntansa perikunnille.

Mitä lyhenne SinQra tarkoittaa?
Yhdeksän tason- ja niityn yhteyttä maaplaneetan eri taajuuksiin. Sinqra sanana tarkoittaa myös suurta Sanaa, eli olla -olemassa. Q tai pieni q tarkoittaa, että Sinqra kykenee valvomaan oman kansansa seittipuvun valmistumista. Sinqra ei tarvitse ha-lyhennettä nimessään, koska hänellä on olla -muoto. Sinqra siis vahvistaa lailla sekä pykälillä eri tasojen ha-lyhennettä. Ihmisyys sekä eri tasojen tietoisuudet luontaisesti oman kaavoituksensa mukaisesti tiedostavat Sinqran olemassa olon välttämättömyyden ilman ha-lyhennettä. Tämä johtuu siitä, että ihmisyyden kaavoituksiin on taltioitu Sinqran alkuperän lähteen yhteys ihmisyyden olemassa olon ehtojen täyttymiseen.

Seireeni Charity
Seireenien Valtiattarella Charitylla on olla-muoto, mutta Hänen Korkeutensa ei yksin pysty muodostamaan itsenäistä olemassa olon perusedellytystä. Charity on kuitenkin yksi vaikuttavin elämänlähteen alkuperän synnyttäjä. Suomennettuna tämä tarkoittaa, että Charityn kyky olla olemassa oli perusedellytys maaplaneetan syntymäkertomukselle. Charity ei yksin ilman muiden tasojen läsnäoloja kykene synnyttämään kokonaisuutta. Sinqran ollessa jälkeläinen, on hänellä useampi geenitekijä lähteessään, jonka johdosta hän kykenee yksin luomaan omasta tietoisuuden solustaan yhden kokonaisuuden. Tämä luomisprosessi kattaa hänen Korkeutensa itsensä, että maaplaneetan Ihmisen. Sinqra kykenee luomaan itsensä useaan eri tasoon sekä olemassa oloon hajoamatta tai rikkomatta omaa kokonaisuuttaan. Ihmisen Sinqra kykenee ”kursimaan” kokonaisuudeksi. Se tarkoittaa sitä, että sisäisesti hajonnan tehnyt ihminen saa Sinqran prosessissa uuden vahvan kiven sekä selkeyden kulkemalleen elämän tasolle. Suurin välittömyys Sinqran ja Charityn välillä on se, että Sinqra kykenee synnyttämään kuoleman jälkeisen elämän, kun taas Charity lähinnä vahvistaa sen olemassa oloa.


Seireeni Charityn alkuperä kattaa tunnistamamme maaplaneetan lisäksi useita muitakin tasoja, tietoisuuksia sekä vielä ihmisen teknologian ulottumattomuudessa tunnistamattomia planeettoja. Charity muistuttaa olemassa ololtaan sädettä, värähtelyä, valoa sekä ihmismielelle vielä tunnistamatonta materiaalia. Itseni mielestä se tunnistamaton materiaali muistuttaa hivenen limaa tai vahvistettua ilmatietoisuutta.

 Charity Seireenien Valtiatar on kohtalokas tapaaminen, mikäli vastapuoli viettää Naisen asemaa väärälle juottopolulle. Mielestäni Charity edustaa Naisen vahvistettua asemaa tietoisuuden omassa säädöksessä. Charity ei alistu toisen tahdolle, vaan vaalii sekä kunnioittaa omaa olemassa oloaan. Ihminen kuten Hänen Korkeutensa Charity on tarkoitettu syntyvän kokonaisuutena, eikä omaa tahdon ilmaisua voi luovuttaa edes partnerilleen. Seireenien Valtiatar Charity edustaa ihmisen kaavoituksessa Seksuaalista näkyvyyttä Rakkaudesta Itsestä Itseen. Seksuaalisuus ei ole kehittynyt ihmiselle sen tähden, että sen päätäntävalta luovutetaan torapäälle. Ihmisen seksuaalisuus on vahva yksikkö sekä hallitsija ihmisen kokonaisuuden kaavoituksessa. Hajonta tulee ihmiskaavoitukseen väistämättä, mikäli ulkoistaa oman seksuaalisuutensa toisen tahdonalaiseen tahtiin. Ihmisen seksuaalisuus vastaa myös kysymykseen millainen minä olen, se ei siis ääntele sen mukaan, miten toinen ääniraita Sinut mielittää.

Sinqran seksuaalisuus kykenee kannattelemaan itseään kokonaisuutena, erillisenä itsestään. Sinqran seksuaalisuus kykenee siis irtaantumaan omasta keskusyksiköstä hajoamatta. Charityn seksuaalisuus kykenee olla- muotoon, mutta hänen keskusyksikkö ei kehittynyt irtaantumaan itsestään. Charity ei pysty kulkemaan kokonaisena seksuaalisuuden puhtaassa puvussa ajattelevana sekä toimivana, kun taas Sinqra siihen kykenee.

Kokonaisuuden voi viipaloida samoin kuten eri maaplaneetan kuvantamat tänä päivänä maaplaneetalla ihmiskehon viipalekuvauksia toteuttaa. Kokonaisuudesta voi toisen elämän yhteydessä alkuperän liekeissä toteuttaa viipaloinnin, eli hajottaa oman kokonaisuuden suuren silmän analysoitavaksi. Tässä aikojen toteutuksessa todistettiin, että Sinqra kykenee luomaan uusia kaavoituksia seksuaalisuuden todelliseksi muodoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Sinqran maaperällä elämän jälkeistä aikaa elävät kykenevät todentamaan olemassa olon yhteydessä seksuaalisuuden.

Seireeni
Silmissäni Charity on edellä kävellyt Naisten oikeuksia puolustanut taistelija, jonka puhdas teräksinen Miekka on valanut toivoa ihmiskunnan alkulähteisiin. Charity Seireenien Valtiatar on Itsenäinen maaperä, ja jonka sisin ajatus puhaltaa vapauden lisäksi totuuteen.

Sinä aikana, kun eri tasot olivat ja kelluivat yhden ajattomuuden maston yhteydessä, oli maailmankaikkeuden kohtalo vaarassa murentua. Siihen aikaan oli tätä ennen Sanalle saatettu tiedoksi, että Sinqran ovelle oli tehty hyökkäys, ja sen takana oli saatanallinen pirun riekku. Saatujen todisteiden mukaan saatana imi voimaa ihmiskunnan lähteistä. Lähteen pisarat olivat saaneet voimaa ihmismielen likaisesta ajatuksesta rikkoa kaavoituksesta Rakkaus sekä ottaa puhtaus vangiksi. Toimijoiden tarkoitus oli ottaa Sinqra vangiksi ja kiristää hänen avullaan ha-n omistajia sekä maaperän todellisia tietäjiä. Saatana siis pyrki ihmiskunnan vähäisen jäsenmäärän avulla sekä oman tiedoston turvin anastamaan Sinqran solut, jotta tämä pystyisi luomaan Saatanallisen perikunnan. Saatana oli ensin hyökännyt Charityn maaperälle tarkoituksenaan omistaa Naiseuden, ja sen alkuperäisen seittimäisen lähteen. Saatana halusi tehdä naisesta miehen orjan, sekä itsensä ilahduttajan. Charity kävi pitkän sekä raadollisen sodan Saatanan kanssa todistaen eri vuosiportaissa maaplaneetan ihmismielen raadollisuuden. Charity voitti Sinqran avulla Saatanan, koska Sinqra tuli sotilaalliseen apuun vuosisadan eri aikavyyhdin saattamana. Mitä saatana tekee ihmisen seksuaalisuudelle, se kykenee hallinnoimaan ihmisen mielen seksuaalisuden näkymiä. Saatana on siis erittäin todellinen, yksikään Pyhä Kirja ei siitä turhaan varoittele. Muistakaa ihmiset, että seksuaalisuus vastaa kysymykseen millainen minä olen.


Mitä tapahtui, kun Sinqran ovelle hyökättiin?


 Kaikki ha-lyhenteen kanatavat yksilöt sekä maaperät lähtivät auttamaan Sinqraa. Tämä tapahtui ilman minkään valtakunnan äänettömiä tai äänellisiä sopimuksia. Se menee kuta kuinkin näin, Mikäli kansakuntaa ei ole olemassa Sinqra on ainiaan elossa. Mikäli Sinqra kuolee iättömyyden näkymättömiin, menee samalla meren vihalla kansakunta. Miksi se on näin? Ihminen ei pysy pystyssä ilman Sinqran kaavoituksen valaa, voimaa sekä Rakkautta.

Miten ihmiset kaavoituksillaan pääsevät tekemään hyökkäyksiä rajan toiselle puolelle?

Alku käyttöön laiton yhteydessä eri ha-n tason yhteydet tekivät omia tasoja sekä yhteyksiä ihmisyyteen. Tämä tapahtui siihen aikaan sen vuoksi, koska ihmistä opetettiin olemaan ihminen. Sitten muodostuivat uskonnolliset kaavoitukset. Uskonnolliset kaavoitukset toteutettiin eri uskontokunnille siksi, koska kaavoitukset hajoavat, mikäli ihminen ei palaa oman itseytensä uskon yhteyteen. Usko on siis sinetöity yhteys omaan uskoonsa.

Oli taivaan rannan päättäjiä, jotka perustivat ideologinsa kahden tason risteykseen eli uskonto ihmisyydessä hyväksyi monen tason läsnä olon useimmiten itsensä eduksi. Tämä ajasta ennen tehty päätös hyväksyttiin sillä perustein, että ihmisyyttä oli helpompi valvoa eri pylväillä. Tehtiin mastoja, ja kuljettiin etuviivassa, että oltiin ihmiskuntaa edellä tiedoissa sekä taidoissa. 
Ihminen on erittäin oppiva yksilö apinan lisäksi, jonka johdosta ihminen oppi kulkemaan välitasossa. Ihminen useimmiten luuli yhteydenpitoaan Jumalaksi, ja jotkut ha-n omistajat näin itsensä esittelivätkin. Voidaankin tässä yhteydessä pohtia, miten eri uskonnot tulivat ihmiskunnan tietoisuuteen.

Maaplaneetalla on uskontoon liittyviä sotia, väittämiä ja jopa eri uskontojen välistä rakkaudellista hyväksymistä. Samankaltaisesti se menee myös välitasolla. Maa kansoittui vuosien saatossa ihmisistä, ja välitasoissa alkaa olla ahdasta. Monelle selviää, että ha-ei edusta heidän tuntemaansa Jumala-yhteyttä. Massat alkavat etsiä aitoa Jumalaa, jonka he tunnistavat itsensä uskonnoksi maaplaneetalla. Tämän seurauksena Valon Korkeimmassa sirussa Luetaan pyhät kirjat, ja toteutetaan pyhien kirjojen määrittelemä elämästä, itseydestä sekä sen tunnustamasta ihmisoikeudesta. Kaavoitukset sekä ihmisyyden eri modulit juotettiin uudella tiedolla, siten miten uskonto kokee sekä tunnustaa oman itseytensä yhteydessä Jumalaansa.

Omasta näkemyksestäni, tiedostan tason toisella puolella olevan yhden suuren Maljan, ja jota vettä maistaessaan palaa ihminen rajan taakse siihen yhteyteen mihin sisin totuudessa uskoo. Ketään ei voi repiä irti omasta uskonnostaan. Totean myös, että jokainen itseensä uskova palaa kuoleman jälkeen itsensä yhteyteen. En ota kantaa muiden uskontojen määritelmistä, koska jokainen Uskonto kertoo suurta Totuutta olemassa olostaan.

Tämän Korkeimman Valon toteutuksen jälkeen, jokainen ha-lyhennettä kantavan taso vakioitiin vapaalle maalle, ja he saivat siihen välillisen omistusoikeuden sekä omaan tasoon tarvittavat tykötarpeet.

Ihmisen usko on sinetöity ihmiseen itseensä. Olet juuri sellainen, jollaiseksi oma uskontosi Sinut on luomisprosessissaan luonut

Ihmisen usko taltioituu kaavoituksiin, ja löytää aina tiensä oman uskonsa yhteyteen.

Siihen aikaan, kun massat ja ihmiset etsivät toisen tason yhteydessä Jumalaa, johon he kirjoissa ja eri yhteisöissä olivat tunnustautuneet, lähti liikkeelle myös Saatana. Monella oli tiedossaan ha-n alueen opit sekä tiedot toisen tietoisuuden kartoista, ja näitä taas saatana kaipasi omiin pimeyden arkkuihinsa. Massa ei tunnistanut saatanaa, ja aluksi pitivät tätä aitona Jumalana. Olihan saatanalla kokoa, näköä sekä kykyä. Saatana otti tilanteesta kaiken irti, olihan hän itse riekkumassa itselle omaa maaplantaasia. Osa massassa kulkevista luonteista myös mahtuivat erinomaisesti saatanan tekemiin lukemiin, eli samankaltaista päämäärää haettiin.


Mitä Saatana hakee ha-lta sekä muilta tasoilta maaplaneetta mukaan lukien?
Saatanan tavoitteena on olla yksi suuri Itseys, ja hallinnoida suuren Valon maaperän lisäksi maaplaneettaa. Saatanan tavoite on tuoda pimeys, uhka, valta sekä orjuus jokaiseen tasoon, jossa yksilöt ovat tahdosta riippumattomassa tilassa. Tällöin Saatana saisi ihmisyyden keskuskaapelit omaan haltuunsa, ja vahvistaisi omaa luonnettansa eri sukugeeneissä.

Miksi Saatanaa ei vangittu ha-tilaan, ja säilötty omaan pimeyteen?
Aina kun ha-nimitys vakioidaan, on sillä voimaa ja valoa tiellä. Näin ei voida Charityn eikä Sinqran maassa toimia, koska saatanalle annettaisiin sekä hänen toiminnalleen oikeus toteuttaa vääristynyttä elämää.

Mikä oli aikojen alussa samankaltaisten Saatanallisten toimijoiden päämäärä?
Tuhota Rakkaus ja tunne sekä Vallata ha-t sekä Sinqran lisäksi Jumalan Sali.

Mitä heille tapahtui siis hyökkääjille?
Selvitysten myötä selvisi, että ihmiskunnan liitokset olivat revenneet. Miksi näin tapahtui? Sinqra on olla-muoto monen geenin jälkeläinen. Sinqran alkuperää on ihmisen kaavoituksissa. Mikäli ihminen hyökkää Sinqraa kohti, on hänen ensin voitettava omat kaavituksensa revenneet saumat. Tämä tarkoittaa sitä, että ihminen hyökkää itseään kohti, koska Sinqra on totuutena Olla.

Maailmankaikkeudessa on monia lähteitä sekä kaivoksia. On totuudessa olemassa lähde, joka vangitsee saatanan perikunnan tuotoksia. Lähde ei kaiken järjen mukaan voisi toimia, mutta se toimii, koska ihmisyydessä on kaavoitukset. Toimijat ovat usein elävät ihmiset, joita saatana halukkaasti nostaa välikerroksen ylipinnalle. Saatana pyrkii valloittamaan maan omalla tietoisuudellaan, ja tekemään tästä maaplaneetasta itsensä tulisijan.

Mitä Saatana siitä voittaa, Saatana ei oikeastaan enää voi voittaa sillä mitään ainakaan Sinqran perikunnassa, koska Sinqra Saatanan selätti. Saatana toimii kuitenkin monen oppilahkon sivuilla, ja pyrkii luomaan omaa kuolemanjälkeistä portaikkoa. Sinqra todisti, ettei Saatanalla ole tarvittavia soluja tai tasoja luomisprosessiin, mutta Saatana kykenee heikentämään ihmiskunnan tietoisuuden tasoa. Mitä kautta Saatana kulkee? itsensä kautta, koska kuten me kaikki tiedostamme tämän päivän historian kirjoista, saatanallista voimankäyttöä harrastavat enemmän ihmiskunnasta kuin yksi tai kaksi. Saatana siis pääsee vaikuttamaan ylitasolta, ja ihmiset ovat välitasolla elämänsä ajan.

Tämän tiedon valossa kaikkia tunnistettuja sekä tunnustettuja uskonnollisia kaavoituksia vahvistettiin, ettei saatana pääse tekemään tuhoja tuleviin sukupolviin tai tässä päivässä kulkeviin kansakuntiin. Sinqra tiedostaa Saatanan voiman, mutta ei tunnusta tämän olemassa oloaan omissa pyhissä kirjoissaan. Mikäli Sinqra tai esimerkiksi Charity tunnustaisi saatanan olemassa olon pyhissä kirjoissaan, olisi sillä suora yhteys heidän yhteyteensä. Tämän edellä tiedottamani sanan johdosta, kukin ymmärtää miksi Charity tai Sinqra eivät tunnusta tai anteeksi annolla mitätöi niin julmaa tekoa kuin Naisen tai lapsen tai miehen tai pojan raiskausta.

Charity muistelee……..
Ihmisyyden kaavoitusten alkumetreillä seksuaalisuutta pohdittiin usealta eri suunnalta. Mietittiin myös eläimen lisääntymistä, ja sen toteutuksen aiheuttamaa mielihyvää.

Ihmisyydessä seksuaalisuus nivoutuu moneen yhteyteen itsensä yhteydessä. Seksuaalisuudella on myös kehitysportaat tai olemassa oleva vaaka eli sinetöity persoonallisuus siitä kuka minä olen. Seksuaalisuus ei ikinä voi olla velvoite, vaan aina joko ykseyden tai yhtälön vapaasta tahdosta toteutunut nautinto.

Rakkauden seksuaaliset portaat ovat olemassa, ja sen eri muistomerkkejä ihmisyys luontaisesti tutkailee omissa päiväkirjamerkinnöissään.

Ihmisen seksuaalisuus sekä intimiteetti ovat Pyhiä. Ihmisen seksuaalisuus sisältyy oman vapaan tahdon alaisuuteen. Ihmisyyden seksuaalisuuteen on kaavoitettu tallennin, joka tarkistetaan viattomien tason valossa jokaiselta ihmiseltä. Yksikään raiskaus, seksuaalisuuden pahoinpitely tai toisen seksuaalinen orjuuttaminen ei ole yhdenkään anteeksi annon lähteen yhteydessä. Ihminen kasvattaa vastuullisesti itseään maaplaneetalla, ja siihen vastuullisuuteen kuuluu lakiin perustuen myös oman seksuaalisuutensa tunnistaminen sekä sen riskien kartoittaminen. 
Moni kokee Jumalan anteeksi antavaisena, mutta on hyvä jokaisen itseään muistuttaa, että Suurin Valo on myös kasvattaja, vanhempi ja huoltaja. Kirkas Valo ei anna ikinä anteeksi, mikäli hänen kansakuntansa lapsiin tai vapaaseen tahtoon on rikoksella kajonnut. Ne anteeksi annetut ovat Saatanan tekosia, ei Valon säteen suomassa sisäisesti suotuja.

Ihmisyys on myös paljon tehnyt harhaanjohtavia tekoja, vailla omaa lujuutta. Tällöin ihmistä on ohjannut joku muu, kuin ihminen itse.

Elämänne tässä maaplaneetan yhteydessä on hetkellinen muisto ikuisuuden niittyjen ikuisuuden laaksossa. Tässä hetkessä on hyvä tutustua itseensä ja määritellä itse kuka on ja millainen olen? Tieto antaa paljon valoa elämään ja lisää tietoisuuden aluetta. Mitään lukemaa ei kannata vähätellä, vaan onkia juuri ne asiat itselle sopivaksi joita kirjoituksista löytyy. Ne kannattaa kirjottaa paperille ylös, ja tiedostat kuka sinä olet, ja mitä jumaluutta kaavoituksillasi edustat.

Toin tämän tiedon itseni mukana salaisten kansioiden sallimasta kirjan totuuden puhalluksesta. Minulla on siis lupa kirjoittaa ja julkis...